نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

کیم در آستانه دیدار با ترامپ، وارد ویتنام شد

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی که قرار است فردا چهارشنبه با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دیدار داشته باشد، امروز سه شنبه با استقبال مقام‌‎های ویتنامی وارد «هانوی» پایتخت این کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 26
کد خبر: ۵۵۵۷
به گزارش راهبرد معاصر، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در آستانه دیدار فردا چهارشنبه خود با رئیس‌جمهور آمریکا امروز سه شنبه وارد ویتنام شد.

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی امروز با استقبال پر شور مقام‌های ارشد ویتنام وارد »هانوی» پایتخت ویتنام شده است.

حضور آقای کیم در ویتنام در حالی صورت گرفته که او قرار است طبق برنامه قبلی، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در هانوی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کند.

کیم و ترامپ پیش از این در تاریخ ۲۲ خرداد طی نشستی در سنگاپور با هم دیدار کردند و مذاکرات درباره مسائلی از قبیل پایان دادن رسمی به جنگ سال‌های ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ کُره و خلع سلاح اتمی در شبه جزیره کره در سطح سران دو کشور کره شمالی و آمریکا انجام شد.

علیرغم اظهارات و ادعاهای مقام‌های آمریکایی از قبیل ترامپ درباره موفقیت‌آمیز بودن نشست سنگاپور، مقام‌های پیونگ یانگ مواضع واشنگتن درباره تحریم‌ها و خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره را خصمانه و یکجانبه خوانده‌اند.

تردیدها درباره توفیق دومین دیدار و نشست کیم و ترامپ کار را به جایی رسانده که روزنامه واشنگتن پست روز گذشته طی یادداشتی تاکید کرده که «بعید است» آنها درباره موضوع تحریم‌ها و خلع سلاح اتمی کره شمالی به توافقی دست پیدا کنند.
 
فارس
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار